Terāpies i Tractaments

  • Inici
  • Terāpies i Tractaments

CONSULTA DE NUMEROLOGIA I SIMBOLOGIA SAGRADA

CONSULTA DE NUMEROLOGIA I SIMBOLOGIA SAGRADA
  • 60 €

La numerologia és una potent i transformadora teràpia d'autoconeixement, que et permet entendre l'energia que porten els números de la teva data de naixement i del teu nom, per poder prendre decisions més alineades amb el teu propòsit i amb la teva missió a la vida. són energia i, gràcies a la numerologia, en podem entendre els significats i què ens volen dir. Vibren, interpel·len, ajuden a fer-nos preguntes, mostren camins...

 

Els números no són només els que veiem a les classes de matemàtiques. Són pura energia, i gràcies a la numerologia, és possible entendre cadascun dels seus significats i què ens volen dir.

 

Cada número té una vibració i un missatge únic que ens pot ajudar a entendre millor la nostra vida i les decisions que prenem.

 

La numerologia es basa en la idea que els números governen les nostres vides i que cada nombre té una influència sobre nosaltres. Així, el nostre nom i data de naixement ens donen informació important sobre la nostra personalitat, talents, desafiaments i camí de vida.

 

La numerologia es pot utilitzar per a moltes coses, com ara entendre millor la nostra relació amb els altres, identificar patrons repetitius en la nostra vida, prendre decisions importants i trobar el nostre propòsit i missió a la vida.

 

A través de la numerologia, també podem aprendre a entendre millor les nostres emocions i com gestionar-les de manera més saludable. Això pot ser molt útil per a la nostra salut emocional i emocional.

 

Els estudis en numerologia també ens poden ajudar a millorar la nostra vida en diverses àrees, com per exemple en el treball, les relacions, la salut i la riquesa. La numerologia ens ofereix eines per a comprendre millor les nostres motivacions, comportaments i reaccions a les situacions de la vida.

 

En resum, la numerologia és una eina potent per a la transformació personal, la connexió amb un mateix i el desenvolupament personal. Ens pot ajudar a entendre millor el propòsit de la nostra vida i a viure de manera més alineada amb ell. 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.