Tallers i Cursos

  • Inici
  • Activitats Dirigides

VISITA DEL VENERABLE LAMA, LOBSANG DHONDEN RIMPOCHÉ 18 I 24 D'aGOST

  • 24 d'agost de 2022
  • mati i tarda
  • Altafulla

El mestre Lobsang Dhonden Rimpoché va entrar en el Monestir de Gaden Shartse a l'edat de 14 anys, a la recerca dels ensenyaments del cor de Buda. Durant els últims 15 anys s'ha dedicat a l'estudi dels ensenyaments sagrats de Buda, incloent Pramana (cognició vàlida), Camí Gradual a la Il·luminació, la Naturalesa de la Ment i els seus atributs, i Sunyata (la vacuïtat) que és la més complexa i definitiva visió de Buda. Ha estat un dels més fervents oradors sobre assumptes filosòfics, especialment sobre la noció de la vacuïtat, ja que impacta directament en la vida quotidiana avui dia. A conseqüència d'això durant el 2003 va realitzar una llarga recerca sobre aquest tema a la biblioteca tibetana de Dharamsala. Lobsang Dhonden ha rebut el segell de La seva Santedat el Dalai Lama concedint-li l'estatus de Tulku (ser reencarnat per a beneficiar a altres éssers i ensenyar-los el camí de vida) i al gener de 2007 va rebre el titulo de Geshe (alt títol acadèmic per a monjos budistes tibetans). Lobsang Dhonden viatja per tot el món per a difondre la doctrina budista. El seu cicle de viatges inclou anualment una visita a Espanya, coordinada pel Centre La Deu.

 
ACTIVITATS
❖ Sessions Individuals: o Psicosanación o Sanació Holística de Tara o Meditació Tibetana de “Atenció Plena”
 
❖ Sessions Grupals: o Iniciacions a: Buda de la Medicina, Tara Verda, Manjushri, etc. o Psicosanación (el dia 24 d'agost de 19h45 a 21H)
 
❖ Licitacions

Sessions Individuals PSICOSANACIÓ
Aquest ritual el realitza el Mestre de manera individual i ens ajuda a tallar amb els obstacles que ens impedeixen obtenir els assoliments i realitzacions. Purifica les negativitats, el karma negatiu, les malalties i els desequilibris emocionals. En alliberar-nos d'aquestes condicions de sofriment, afavoreix que les nostres pròpies activitats diàries ens condueixin a la prosperitat i els assoliments en el camí a la il·luminació, sota la força de la Deïtat femenina Tara Verda. A més es crea una energia positiva que ens protegeix.
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 60 euros

SANACIÓ HOLÍSTICA DE TARA El ritual holístic de sanació amb Tara està especialment pensat per a eliminar tot tipus de negativitats, sanant a diversos nivells. Com a conseqüència, afavorim la nostra vitalitat, saviesa i abundància.
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 60 euros
 
MEDITACIÓ TIBETANA DE “ATENCIÓ PLENA
A” La meditació de “Atenció Plena” (Mindfulness Meditation) és clau per a aclarir i calmar la ment. Aquesta meditació ens ajuda a arribar a la naturalesa fonamental de la ment, que no és una altra que un estat de claredat, buit i aquesta. Es tracta d'una sessió individual en la qual el Mestre et va guiant pas a pas per a aconseguir aquest estat a través de la tècnica de meditació.
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 60 euros
 
 

SESSIONS GRUPALS INICIACIÓ DE TARA VERDA
Consisteix en una iniciació i purificació a un nivell molt poderós, atorgant-nos l'energia de l'èxit en els nostres projectes. Elimina bloquejos negatius i restaura l'autoconfiança. Està recomanat a dones, ja que potencia l'energia femenina. INICIACIÓ Al BUDA DE LA MEDICINA En aquesta iniciació es transmet la facultat de purificació del Buda de la Medicina i s'estableix la connexió directa amb ell, promovent l'autosanació dels participants. Aquesta iniciació està dirigida especialment a aquelles persones que desitgin rebre la facultat de curació d'aquest Buda com ara mèdics, terapeutes, guaridors i totes aquelles persones que estan en la cerca d'un sistema alternatiu per a alliberar-se d'alguna malaltia.
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 35 euros
 
INICIACIÓ Al BUDA DE LA SAVIESA Manjushri és la unió de tots els budes en la forma de saviesa. L'afinitat a aquesta deïtat i la pràctica de les seves meditacions, ens farà rebre la benedicció de la saviesa. L'antídot contra la ignorància. És molt important la pràctica d'aquesta meditació cada dia, perquè ens farà guanyar un veritable coneixement per a eliminar el sofriment provocat per la ignorància.
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 35 euros
 
INICIACIÓ Al BUDA DE LA PURIFICACIÓ Vajrasattva és la deïtat budista de la purificació kármica, elimina tota contaminació, actitud negativa i conducta errònia que ens connecta amb el sofriment físic i mental. La causa principal del sofriment és la desil·lusió i la insatisfacció, que s'ha convertit en una gran força provocadora de sofriment INICIACIÓ Al BUDA DE LA LLARGA VIDA Amitayus és la deïtat principal del budisme. Restaura l'energia vital, revitalitzant-la per mitjà d'oracions i meditacions a aquest Buda. Ens porta avanç espiritual, a més de molt bona salut
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 35 euros
 
INICIACIÓ Al BUDA DE LA RIQUESA Zambhala és considerada com la deïtat de la riquesa i l'abundància espiritual i material. Aquesta deïtat va néixer per a combatre la falta d'abundància i tots els sofriments desencadenats per la pobresa espiritual i econòmica. La pràctica de Zambhala és molt efectiva per a restaurar algun conflicte econòmic així com protegir els nostres béns actuals on la prosperitat beneficia el nostre desenvolupament espiritual. INICIACIÓ Al BUDA DE LA COMPASSIÓ Avalokiteshvara simbolitza la compassió universal de tots els éssers il·luminats. Hi ha molts aspectes d'aquest Buda, que literalment vol dir “l'alliberador de les reencarnacions inferiors”. Qui rebi aquesta iniciació potencia l'amor, la pau interior i ajuda a alliberar-nos de les pressions externes que causen depressió i tristesa.
 
Durada per Sessió: 1 hora Donació: 35 euros
 
Psicosanación Grupal
 
Aquesta cerimònia se celebra amb la dedidad tántrica de purificació anomenada Vajravidharan i es desenvolupa en 3 fases: eliminació de les energies negatives, eliminació del karma negatiu a un nivell més subtil i creació d'una energia positiva que protegeixi la persona de qualsevol negativitat. El mestre prendrà la forma d'aquest Buda, per mitjà de la meditació prèvia, usant el seu poder per a sanar i purificar donant a cada persona individualment harmonia i protecció.
 
Durada: 45 min
Donació: 35 euros
 
PUJA de Neteja Energètica d'Espais Benedicció i neteja de llars i negocis.
Elimina els obstacles en la família i en el lloc de treball, fomenta la prosperitat, la salut, la saviesa i la compassió sembrant aquestes qualitats en el lloc, protegint-lo davant qualsevol mena de negativitat. La paraula licitació, significa “benedicció”. Les licitacions es realitzen ancestralment amb la finalitat d'harmonitzar les energies de les llars, protegint els espais en general. En aquestes cerimònies es realitzen ofrenes a les diferents deïtats, Budes, Bodhisattvas i protectors.
 
Durada: 1h en el lloc + trajecte
 
Donació: 100 euros + despeses de desplaçament
 
Sol·licitar Inscripció
Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.