Activitats

HATHA IOGA

HATHA IOGA

 DESCRIPCIÓ   El Hatha Ioga és un sistema de tècniques que produeixen un estat d'harmonia entre les forces lunars i solars en el cos físic.

Ioga Kundalini

Ioga Kundalini

DESCRIPCIÓ Primer de tot, és precís entendre el significat de la paraula "Ioga". Ioga simbolitza la unió, la unió[...]

Ashtanga Vinyasa Ioga

Ashtanga Vinyasa Ioga

Ashtanga Vinyasa Ioga és una forma de ioga dinàmic. Es diferencia del hatha ioga per la pràctica del vinyasa. Vinyasa significa[...]

Ioga Integral

Ioga Integral

Què cal esperar en una classe? L'enfocament principal a les nostres classes és el cultiu de la consciència o l'atenció plena.

Hatha Ioga. Ioga terapèutic

Hatha Ioga. Ioga terapèutic

  DESCRIPCIÓ El Ioga el podríem descriure com aquella pràctica tan física, com mental i espiritual, sorgida de l'índia 6.

Pilates

Pilates

  ORIGEN El mètode Pilates és un mode d'entrenament físic i alhora mental ideat per Joseph Hubertus Pilates a principis del segle XX.

Tai-txi Txuan

Tai-txi Txuan

  DESCRIPCIÓ   Tai- Txi Txuan és un art marcial que es basa en conceptes de la Medicina Tradicional Xinesa junt amb la filosofia taoisa de l'antiga Xina, com ho són (qi) la circulació del qi, així com els meridians d'acupuntura, la teoria del ying i el yang i la llei dels cinc elements.

Dansa del Ventre

Dansa del Ventre

DESCRIPCIÓ   La Dansa del Ventre, és una de les danses orientals més antigues del món, és una dansa mil·lenària que va tenir origen a Egipte, doncs es practicava als temples d'arreu del territori egipci com a culte a la fertilitat de la dona i de la terra, els seus poders màgics per crear noves vides, així com de l'adoració a les divinitats.

Meditació

Meditació

DESCRIPCIÓ   La paraula "meditació", prové de la terminologia llatina "meditatu", que equival a l'acció de meditar.[...]

Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.