Activitats

  • Inici
  • Activitats Dirigides
Luo Han Txi Kung

Luo Han Txi Kung

DESCRIPCIÓ   Luo Han Txi Kung, també anomenat Qi Gong deriva de la composició de la paraula asiàica Txi Kung, formada per l'ideograma "Txi" que vol dir energia, i "Kung" que vol dir treball, arribant així al concepte definitori "treball de l'energia".

Pilates

Pilates

ORIGEN El mètode Pilates és un mode d'entrenament físic i alhora mental ideat per Joseph Hubertus Pilates a principis del segle XX.

Meditació

Meditació

DESCRIPCIÓ   La paraula "meditació", prové de la terminologia llatina "meditatu", que equival a l'acció de meditar.[...]

Ioga Kundalini

Ioga Kundalini

DESCRIPCIÓ Primer de tot, és precís entendre el significat de la paraula "Ioga". Ioga simbolitza la unió, la unió[...]

Dansa del Ventre

Dansa del Ventre

DESCRIPCIÓ   La Dansa del Ventre, és una de les danses orientals més antigues del món, és una dansa mil·lenària que va tenir origen a Egipte, doncs es practicava als temples d'arreu del territori egipci com a culte a la fertilitat de la dona i de la terra, els seus poders màgics per crear noves vides, així com de l'adoració a les divinitats.

Ashtanga Vinyasa Ioga

Ashtanga Vinyasa Ioga

Ashtanga Vinyasa Ioga és una forma de ioga dinàmic. Es diferencia del hatha ioga per la pràctica del vinyasa. Vinyasa significa[...]

Hatha Ioga. Ioga terapèutic

Hatha Ioga. Ioga terapèutic

DESCRIPCIÓ El Ioga el podríem descriure com aquella pràctica tan física, com mental i espiritual, sorgida de l'índia 6.

Tai-txi Txuan

Tai-txi Txuan

DESCRIPCIÓ Tai- Txi Txuan és un art marcial que es basa en conceptes de la Medicina Tradicional Xinesa junt amb la filosofia taoisa de l'antiga Xina, com ho són (qi) la circulació del qi, així com els meridians d'acupuntura, la teoria del ying i el yang i la llei dels cinc elements.

IOGA EMBARASSADES

IOGA EMBARASSADES

  DESCRIPCIÓ Ara que ja coneixem què és el Ioga, us endinsem cap a una modalitat d'aquest: el Ioga per a embarassades. El[...]

Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.